Idéer på tork..

image
Brist på idéer är knappast något jag lider av. Alla är självklart inte bra men varje gång jag får en ide så hänger jag upp den på tork eller vad man ska säga. Där får de hänga till dess att jag värderat om det är en ide att satsa på. Vissa åker i papperskorgen och andra tar jag itu med. Känns lite angeläget att ha några idéer som omvandlats till projekt efter jul & nyårsledigheten. Men det känns som om jag har det. Spännande möte den 10 januari och så har jag en helt annan ide som jag ska stämma av med Hanna på fredag. Hon bsrs kan inte tycka att det är FN en dålig ide (enligt min mening). Får vänta och se helt enkelt..

image
I kväll är det som vanligt dags att göra sto Do listan för veckan som kommer, en blandning av högt och lågt i sedvanlig ordning. Viktigast är att de blir avbocksde, har lyckats riktigt bra med det den här vecksn.,

image
Allt man tar i blir vare sig succé eller guld, det vet man vis av erfarenhet. Däremot är bilden ovan en bra påminnelse om att inte ge upp utan fortsätta kämpa på med till viss del
gamla idéer som förtjänar uthållighet och nya som ger massor av energi..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.