Ur havet stiger vågorna..

image
Jag tror att jag nu när jag ska gå och lägga mig ska byta bok och börja lyssna på den här. Kan inte riktigt förklara varför men har tröttnat lite på den där psykologiska thrillern jag lyssnat på och behöver en paus från den så får vi se om jag får lust stt lyssna vidare på den lite senare. Om den här är bra har jag ingen som helst aning om men gör ett försök och börjar lyssna på den om en stund. Kollade snabbt in på Tradera, ytterligare bud har kommit:) Kommer kolla flera gånger om dagen nu under helgen sedan blir det som vanligt så att jag helt glömmer bort det tills jag får ett mail från någon köpare och det är dags att avsluta affären..

image
Jag längtar efter att kunna fira julen i Marbella med noll julstress och tid över för att ta tagen som den kommer. Vara ute mycket och promenera både utmed havet och lite varstans. Har ingen aning om vad det förväntas bli för väder men det spelar mindre roll. Klart att jag både hoppas och föredrar sol och lite värme på det, energipåfyllnad kommer då per automatik. Inget julpynt (lite blommor bara) och massor av ljus. Måste få tag på fina ljuslyktor som passar i lägenheten. Jag kan kanske både få tid och inspiration att skriva lite. Då menar jag inte på en bok utan på något helt annat, jag ska bara ta reda på lite mer om hur det funkar först.. Berättar mer när jag vet mer..

image
Får se om och när det blir eventuell flytt i stan. Då måste jag ju vara i Stockholm, både för att flytta ut och flytta in. Hoppas hoppas att allt går i lås. Skulle bli så glad över att få bo i den andra lägenheten och plocka ihop lite av varje av det jag redan har och skapa ett riktigt fint och mysigt hem på bästa läge i stan. Fingers crossed..

Nej, nu bedtime. I dag har jag bloggat rejält och tagit igen min ”skrivarlust” för alla de dagar den senaste tiden jag inte haft tid..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.