Stan vs Landet..

image
Vem älskar inte New York? Staden som verkligen pulserar och har många olika sidor. Det var många många år sedan jag var där sist och det har förändrats på många sätt säkert. Måste åka dit igen någongång de närmaste åren. Jag slits lite mellan stan och landet. I mitt fall då främst Stockholm och Skärgården, de flesta Värmdö bor kanske skulle ta illa upp att jag tycker det är landet men det är ju det som är det bästa med Värmdö.. Landet fast ändå nära stan. Nu har jag varit otroligt mycket i stan och väldigt lite på Värmdö det senaste året i princip. Klart att jag har varit ute på Fredriksborg men jag har inte bott någon vecka eller så där ute. Nu längtar jag lite efter det, tystnaden och lugnet. 2016 kommer jag definitivt att vara där lite mer, i alla fall som jag känner i dag. Men det beror ju såklart på vädret också, så tiden får utvisa hur det blir. Just nu nöjer jag mig med att vara tacksam över att kunna välja mellan stan och landet lite hipp som haver, det är inte alla förunnat.

image
Mina små fötter, ja dom är verkligen små men som ni vet oxå mitt komplex, fick sig en ordentlig genomgång de oxå i går. Det behövde dom sannerligen. Inte så att de var misskötta rent generellt men jag har inte direkt lagt ner massa tid på dem. Nu är det också gjort och det känns precis som med allt annat så skönt efteråt. Ska låta dem få ha ett bra slut på året och slippa massa högklackade skor. Mina svarta lackskor kommer antagligen att falla i bitar så mycket som jag använder dom.

image
Jag fixade iordning mina naglar igår. Inte grått lack som på bilden även om jag nu är inne i min gråa period. Tyckte det såg snyggt ut när jag var klar men insåg i morse att jag nog haft lite dålig belysning.. Gör om säger naglarna till mig när jag tittar på dem och en sak säker, de har rätt. Så ikväll blir det ny egen manikyr och detta i bättre ljus. Det är faktiskt bland det första jag tittar på när jag träffar nya människor och det är inte sällan man ser avskavda lack på var och varannan nagel och det ger faktiskt ett rätt så slarvigt intryck. Inte för att jag är någon domare eller så men om man nu vill ha nagellack kan man väl hålla det snyggt. Vi går ju inte gärna ut i trasiga, missfärgade kläder så varför är det OK att gå ut med sådana naglar?

image
Har heller inte spikat till 100% att det blir jul i Marbella, men det blir förhoppningsvis så. Jag kan till och med tänka mig att fira jul helt själv bara för att få vara i Marbella. Julstressen i Sverige känns det mer än lockande att ha på lagom distans. Inte familj och vänner men allt annat runt omkring.
Det är ju någon vecka kvar så jag har ju lite tid på mig att bestämma mig. Nu tänkte jag ta och fixa till naglarna, fixa någon mat är rätt så hungrig och sedan ha en riktigt lugn kväll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.