Dagen efter..

image
..mitt SPA besök och den välbehövliga massagen känns det nästan som om jag har träningsvärk.
Var med andra ord väldigt välbehövligt och även ett tecken på det behovet med att ta tag i vardagsmotionen. Ser verkligen fram enot att åka dit i morgon igen. Men innan belöning är det arbete som gäller. Överstrykningspennan är redo precis som jag.

image
Den här veckan är det även dags att ta itu med julklappslistan. Då menar jag inte min egen önskelista, det var länge sedan man gjorde en sådan. Men kanske dags att göra det, underlättar ju för familjen:) Så här kommer den rakt upp och ner;
1. Stegräknare som är enkel men funkar
2. BH, helst med knäppning framifrån 80B
3. Öronproppar Happy Plugs som gör en glad
Fler julklappar lär jag inte få:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.