Går inte på allt..

image
..inför förra året var det en typ av byxor jag skrev om som jag först tyckte var gräsliga. Efter ett tag tyckte jag att det var snygga, kanske så var det för att jag hittade snygga ”varianter” eller för att jag helt enkelt vande mig. Sa även att jag aldrig skulle gå omkring med trasiga jeans och det har jag faktiskt avstått ifrån så allt vänjer jag mig inte vid.. Däremot skulle jag väldigt gärna ha bordet på bilden som skrivbord hemma..

image
Måste mjuka upp kropp och leder, är inte den som väljer massage som första val när jag går på SPA i vanliga fall. Nu däremot tänker jag gå på SPA bara för att jag behöver massage. Kanske kan hjälpa med någon riktig scrub/ompackning på hela kroppen. Ska googla och kolla vad som verkar bra och var i morgon.
Tror jag ska unna mig en hel dag på SPA, inte göra massa behandlingar hela tiden utan en eller två och sedan bara vara i en avkopplande SPA-miljö. Dricka massor av vatten, sitta och lyssna på en bok eller musik. En riktigt bra investering i mig själv helt enkelt.

image
Man kan aldrig få för många ljuslyktor i vintermörkret. Jo, det kan man väl i och för sig om man tänker efter. Det finns ju dom som samlar på saker och har troll, gipskatter eller vad det nu kan vara som gör hela hemmet överbelamrat. Men om man nu utgår ifrån att hemmet ska vara någorlunda trivsamt så har jag en bit kvar innan det är dags att ana att man fått samlarfobi på ljuslyktor. Men de ska inte köpas bara för att, de ska väljas med omsorg och bara köpas när man hittar riktigt snygga. Rena fynden kan man göra både här och där..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.