The underdog..

image
Precis som jag sa så har en äkta underdog alltid en stor möjlighet att göra storslam, vilket vi såg prov på ikväll. Visst han har en jättebra röst men någon ”artist” är han inte. Det räcker inte med en bra röst för att vara en bra artist. Men det är ändå roligt att en totalt otippad (från början) lastbilschaufför kan vinna. Hänt förr, fast det var en brevbärare vill jag minnas. Strunt samma, de kommer säkert som juryn sa kunna jobba vidare med son musik alla tre fast på olika sätt.

image
När jag ser det här får jag lite lust att fira en riktig traditionsrik svensk jul med allt vad det innebär. Får sova på det några dagar och se var det landar.. Nu kommer jsg i alla fall landa i sängen och lyssna på en ny bok från Storytel, färskt nedladdad..

Kram 🌿

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.