Rapport från presskonferensen..

image
SJUK – NÄRVARO NOLL

Så tur man jobbar med proffs – Kathrine har järnkoll på allt och Linda har ju precis som Kathrine varit med förr. För att inte tala om Camilla från Skivbolaget som dessutom är gift med studiomannen varenda svensk vet vem det är och som syns på bilden.. Så att de klarade sig utan mig är verkligen inte konstigt för när det backstage Melodifestival är det väl jag som är den enda nybörjaren. Nej, inte den enda – min vän Dag Öhrlund som tillsammans med Dan Butler skrivit alla böckerna om Silverbielke är nog ännu mer nybörjare än mig i det här forumet. Lång historia men han & Linda fick kontakt genom mig i ett helt annat sammanhang och sedan blev han och Linda låtskrivare ihop till årets Mellobidrag Killer Girl..

Speciellt till dig Helena Nygrund;
image
Hoppas du ser den, du som älskar böckerna om Silverbielke och för att du är en sådan underbar person så klart ❤️

Den här bilden vill jag av ge till Christina Björck. För att hon med rävens list alltid ser till att dom som behöver det inser när det är dags att tänka på sig själv eller på något annat;
image
Inget klart men på god väg tack vare en fd kollega som det ibland kunde fara både stickor och strån med när det begav sig. Det är inte fel det heller att man har lite fighter på jobbet.. Men nu har vi inga fighter bara vänskap ❤️

En väl bevarad hemlighet inför Melodifestivalen var Martin Stenmarck. Har hört så mycket rykten om allt och alla men inte ett ljud om Martin. Så den skara som känt till det har verkligen varit tysta. Jag har inte sagt ett ord till någon heller. En heder att hålla ett löfte.

Ulrika på City Tandakut, tror att du kommer få både en och två och kanske tre patienter som vill snygga till sina tänder i slutet på januari:)

Så lite rapport blev det trots allt från en som inte var där..

Kram ❤️

3 reaktioner på ”Rapport från presskonferensen..”

  1. Men åh vad kul! Undrade just vad det var för spännande på gång när du skrev på FB igår.
    Kommer som vanligt sitta bänkad när det är dags igen.
    Stor kram från mig!
    (Och tack för bilden ❤️)
    /Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.