Panikrädd..

veterinär tec
Fick SMS att Karisma var sjuk och på väg till veterinär. Innan jag fick veta att det inte var farligt eller allvarligt fick jag nästan panik. Fina, söta, underbara Karisma har fått öroninfektion/inflammation i båda öronen, haft både ont och varit jättetrött. Bara sovit och legat men nu efter veterinärbesöket har hon fått medicin och piggnat till lite. Tar väl ca en vecka innan hon är frisk igen. När veterinären var klar ställde sig Karisma på bakbenen med frambenen mot hans bröstkorg och slickade honom på hakan, hennes fina sätt att säga tack för att han hjälpt henne. Kan man bli finare?
Jag skulle ju ha åkt ner i morgon men så hade jag glömt en sak som händer på måndag som jag måste vara med på. Att åka ner för tre dagar blir ju i princip två dagar som försvinner till resa och tre hela dagar på plats känns för lite. Stannar därför hemma och åker ner på tisdag nästa vecka och kan då stanna 7-10 dagar, all skillnad i världen.

nophone_186161537
Ja, att man har mycket att stå i tar sig alla möjliga uttryck. Ingen telefon för miss IGEN att betala mobilräkningen. Hopplös – från och med nästa månad kommer min telefon att ligga på autogiro. Det bara går ju inte att vara utan telefon i tid och otid. Igår glömde mäklaren att han inte skulle låsa nederlåset och jag var utelåst. Idag dök han upp efter att försökt nå mig ett gäng gånger på min avstängda telefon för han ville ha en visning idag igen. Det gick bra, väntade i trapphuset så länge tillsammans med Kathrine som var på väg hem. Vi har i dag haft ett effektivt och bra planeringsmöte, väldigt telefonfritt:)

banerg 48
Så istället för Marbella blir det hemmaarbete resten av veckan. Får planera om litegrann igen, men inte jättemycket. Har en massa administration att fortsätta med så jag lär inte ha sysselsättningsproblem. Ikväll har jag ätit en annorlunda variant av tacos som inte blev tacos utan vegetariska tortillas, köttfärsen hade precis passerat bäst före datum och sådant vågar jag inte chansa på.. Nu ska jag försöka få in wifi koden på min spanska telefon. Wifi dosan är typ sämst i världen och har koden inuti dosan.. Daniel har skickat instruktioner hur jag ska göra utan att bryta sönder hela dosan, får se hur det går..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.