Konstiga familjer..

image
Det finns ju olika sorters konstiga familjer. Men det här med familjen Kardashian tycker jag är konstigt ur typ alla perspektiv. Dom har noll behov av integritet och inga som helst skrupler när det gäller att visa upp precis allt i deras liv. Dom har så många följare på Instagram att man inte kan tro det är möjligt att deras selfie bilder kan intressera så många miljoner människor. Pengar som gräs har de i alla fall skaffat sig just genom att bara vara knasiga och visa upp och överdriva sitt dagliga liv. Det måste man kanske ändå säga är en bedrift. Men privatliv har de typ noll av. Hörde i någon podd om att Kim Kardashian sökt medlemsskap på någon high end club i LA men nekats flera gånger. Varför? Efter henne är det alltid ett helt hov av paparazzis och det vill inte de ”fina Rich & Famous” klientelet på den fina klubben inte veta av. Så allt kan man inte få för pengar, det finns det oändligt många exempel på och tur är väl det.

image
Har styrt om en del i agendan, får fortsätta i morgon så allt är klart innan jag åker. Ska träffa Hanna en kort stund, avstämning med Kathrine och sedan framtidsplaner med Rebecca som jag träffade på skrivarkursen. I bland faller sig slumpen lyckligt, jag som inte ens skulle ha varit med på skrivarkursen om inte Dag tyckte jag behövde komma iväg och byta miljö några dagar. Där träffar jag Rebecca och vi ”finner varandra” och har nu ett gemensamt framtidsprojekt. Ibland är saker & ting bara meningen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.