Time..

image
Vilken rivstart på veckan. Har inte ens hunnit titta i mailboxen. Den var nere på noll i helgen och är nu 93.. Tar tag i det i morgon.
Ingen blogg har jag hunnit med heller förrän nu. Men den 30/12 hägrar så jag får jobba på med både nutid och framtid parallellt.
Störst fokus har såklart nutiden men om man inte gör något åt framtiden nu så får man börja på ruta noll 1/1 2016. Hade kanske varit nyttigast såklart men det är omöjligt av flera skäl. Prioriterar stenhårt så att det viktigaste blir klart först. Är ju ingen roligt att jobba med framtiden med en tung tråkig ryggsäck släpandes med sig. Det har jag haft nog av ett tag..

image
Idag har bland annat skivbolagsmöte stått på agendan, och nej det är inte jag som tror att jag ska ge ut en skiva. Det besparar jag Sveriges befolkning med för det hade nog blivit en plåga att lyssna på och noll sålda exemplar. Nej, det gällde någon som kan sjunga och laga mat kan hon oxå:) Hon bjöd på en jättegod hemlagad lunch och har redan lärt sig att köpa hem Coca-Cola:) Det är en riktigt fin människa det.. Jätteroligt att jobba tillsammans med henne, även om vi inte alltid är 100% överens men iallafall 98% och lite dynamik behövs alltid. Det för allting framåt och en nivå bättre blir det.

I morgon är det ”tråkdag”, i alla fall för en som mig. Det innebär administration från morgon till kväll. Figge & Daniel kommer hit och sedan gäller administration för precis hela dagen. På onsdag blir det oxå en hel del administration men då kommer vi även släppa upp Hanna Hedlunds nya hemsida och en ny Facebook sida. Det är roligare det än massa papper.

Så i morgon när det bara är admin kommer jag säkert lägga ut lite fler blogginlägg. Jag måste liksom ta paus från alla papper mellan varven. Det är tur att vi alla är olika – en del älskar administration och andra som jag, gör det bara för att jag måste..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.