Ibland är det inte lätt att..

image
Här har man åkt ut till sitt älskade Fredriksborg med Cissi och barnen. Incheckad och efter en liten powernap skulle jag passa på att äta middag med vår gamle granne 84 år. Middagen skulle ske klockan sju.. men jag hade missat att ringa till honom och berätta när han skulle klä sig och bli hämtad så han trodde jag glömt honom. När Zenon kommer för att hämta honom är han inte vad man kan kalla nykter.. Insisterar dock på att åka till hotellet och äta middag med mig.
In kommer han och jag säger inte mer än att de andra gästerna hade nog inte riktigt uppskattat att sitta vid bordet bredvid. Snabbt in i köket, gör vad som helst och stoppa ner i två matlådor, skit i om det ser snyggt ut. Xxxx frågar kökschefen, ja svarar jag. Jag är inte avundsjuk på dig just nu säger han och i 180 knyck får de ihop två matlådor och två Coca-Cola. Transport av full X hem till honom för att äta middag där. Inte riktigt vad jag behövde när jag sett fram emot en lugn och avkopplande vistelse på Fredriksborg. Satt där i någon timme men hann i alla fall sitta och prata en stund med Cissi innan det var dags för barnen att sova:)

image
Nu är jag på mitt mysiga rum som är namngivet efter min älskade katt Sigge som ju tyvärr gick bort för ett år sedan. Men vi fick 18 år ihop och han fick somna in utan att vara sjuk.
Efter den här kvällen behöver jag lite tid innan jag kommer somna så jag tänker börja med att lyssna på Wahlgren & Wistams senaste podd.
Lyssnar på den varje vecka, ni som inte lyssnat rekommenderar jag att göra det. Dom bjuder på sig själva på ett kul sätt utan att det blir så flamsigt och egofixerat som Fredagspidden med Hanna & Amanda. Deras målgrupp måste vara väldigt mycket yngre än dom själva eller så är det jag som blivit en äkta tant..

Skulle faktiskt vilja sova en natt till här på Fredriksborg, undra om jag kan lura ut någon att sova i rummet bredvid för själv vågar jag inte sova här..

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.