Uppe före tuppen..

image
Gick upp 04.07, okristligt tidigt, och iväg mot flygplatsen kl 05.00. Tror knappt det är sant själv. 06.05 satt jag vid ett bord på flygplatsen och åt frukost. Planet avgick i tid 06.50. Ägnade flygresan åt att jobba lite, blandannat skriva lite hemidetexter och slumrar till en liten stund. Vi hade medvind så vi landade ca 20 minuter för tidigt.
Cissi D var så snäll så hon hämtade mig och på vägen hem ville hon vara helt säker på att jag åt något. Lika omtänksam som vanligt ❤️ Vi stannade till vid Broms och jag åt en stor portion köttbullar.

Tanken var sedan att åka hem och sova några timmar innan kvällens viktiga möte. Tror sömnen totalt uppgick till 40 minuter eftersom det givetvis var tvunget att hända något så att jag fick tre telefonsamtal som bröt mina små micro sovpauser.Vid fyra kom Daniel och Figge och vi gick igenom inför vårt viktigs möte 18.00.

image
Brs och konstruktivt möte. Fortsättning följer.. Däckade totat när jag kom hem men vaknade till nu och passar på att skriva lite.
Morgondagen har två högst olika punkter på agendan.. Rättegång och sedan föedelsedagskalas. Ser inte fram enot rättegången och att vittna men inget att be för utan bsra göra. Får hoppas att kalaset blir trevligare..

Kram 🐘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.