I morgon..

image
I morgon är det dags att ge sig ut på ett gäng ärenden. Måste köpa två födelsedagspresenter, lite allt möjligt i livsmedelsbutiken, lite kontorsmaterial och lite annat. I dag har det inte blivit så värst mycket gjort, har varit otroligt trött. Är förhoppningsvis utvilad i morgon så att jag orkar och hinner med det som måste göras. På söndagar är ju allt stängt och på måndag likaså eftersom det ännu en i raden av alla Bank Holidays. Jag undrar om det finns något land i världen som har fler Bank Holidays än just Spanien. Det är väl egentligen ett sundhetstecken med lite extra ledighet med jämna mellanrum.

image
Ska hinna med en sväng förbi Lotus i morgon oxå för att träffa Tom. Jag är ju mer eller mindre ”sleeping partner” där nu fram till årsskiftet för att hinna i kapp med allt annat. Det rullar på bra och vi kommer göra vinst redan i år, andra året, vilket är superkul. På måndag ska det vara ett brainstormar möte hemma hos Kathrie om marknadsföring. Då är det möjligt att jag tillfälligt ”vaknar upp” och deltar på det mötet. Det är ju inom det området jag främst kan bidra när det gäller Lotus. Vi får se hur jag ligger till med övrigt på måndag..

image
Sedan är det ju innan man vet ordet av dags att ta det där hemska 06.50 planet hem till Stockholm. Jag har en inre önskan om att det ska vara så där magiskt vackert som det i bland kan vara på hösten. Alla färger, solen som lyser upp och det där gråa och molniga med regntunga skyar existerar inte. Drömma kan man ju i allafall få.. Jag är ju inte i Stockholm för att promenera på Djurgården så vädret är egentligen oväsentligt men humöret blir så mycket bättre med en höst som på bilden..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.