En hel del..

image
..olika saker på agendan i dag. Först i väg och ta en första titt på fyra olika åt en vän/klient. Ska bli som att återuppleva gamla minnen igen. Som vi tittade och tittade på lägenheter innan vi bestämde oss. Inga snabba puckar där inte. Det är väl så att om man köper det som i stor utsträckning ska bli ens nya hem och det i ett annat land så tar det lite längre tid. Man känner inte till områden, vad man får för pengarna i olika områden osv. Precis som i de flesta städer med andra ord, men som inbiten Stockholmare har man ju koll på områden och prisnivåer. Här var man helt lost innan man började få ett grepp. Nu har man ju någorlunda bra koll och ska därför göra en Pre-check till en väninna. Sedan hoppas man så klart att man hittar något bra.

Efter det är det dags att fortsätta jobbet med Daniel. Full rulle framåt i ett gäng timmar.
Sedan middag tillsammans med Pappa ikväll. Lär inte behöva boka bord, det är inte direkt high season här just nu..

Måste kolla flygbiljetter oxå, beroende på pris så åker jag hem 2:a eller 3:e. Spännande möte den 4:e osv. Åker tillbaks den 6:e eller 7:e igen. Kommer bli ett evigt farande fram och tillbaka ett tag framöver. Tänk jag som blev så flygrädd där 2010 på den hemska flygresan mellan Helsingfors och Stockholm är nu helt orädd igen. Skönt och dessutom helt nödvändigt om man ska kunna bo och ha verksamhet i två länder.

Nu full fart..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.