Molnig lördag..

image
Har sovit lite si och så i natt med Karisma på kudden och Tintin strax intill. Sängen är väldigt bred men i deras iver att sova nära höll jag nästan på att ramla ur sängen ett gäng gånger. Men dom är så gosiga så det är det värt:)

Kallt är det, i alla fall nu på förmiddagen, 19 grader. Men det ska bli 23 grader säger väderappen. Jämfört med Sverige är ju 19 grader inte direkt kallt men molnen hänger tunga och mellan varven kommer ett miniregn.

Lasse Kroner är med på Nyhetsmorgon med sin första skiva på 13 år. Har svårt att se framför mig att den kommer bli en storsäljare. Inte lätt att vara artist i dag och släppa en hel skiva när alla laddar ner en eller två låtar från Spotify eller ITunes. Sedan finns det vissa musikgenrer som fortfarande säljer CD skivor i butik, typ dansband och lite annat.

Orkan utanför Mexiko, en av de värsta genom tiderna men som tur är verkar den inte slå till som värst där det bor så mycket människor. Mindre förödelse som tur är, vi har tillräckligt med det runt om i världen som det är.

Har slöat ordentligt nu på förmiddagen så nu är det hög tid att ta itu med inköpslistan.
Sedan iväg och handla, just nu känns middag hemma ikväll mest lockande. Men det kan ändras under dagen..

Kram 🍒

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.