Kylskåpet..

image
..ser inte riktigt ut så här just nu och kommer väl inte göra i morgon heller. Bara nästan. Dags i alla fall för att åka och storhandla, massor av nyttigt och massor av gott. Jag tillhör inte dem som älskar att gå i matbutiker men här i Marbella gillar jag det mer. Utbudet av grönsaker, frukt, skaldjur etc är det som gör att det är roligare att handla här. Priserna hjälper oxå till, allt är väldigt mycket billigare här. Så det står alltså först på morgondagens agenda. Ska slötitta på Lördagsmorgon i TV 4 och göra shoppinglistan klar och sedan åka iväg.

Har planerat att laga mat själv i morgon – ser riktigt fram emot det. Alternativt lagar jag maten hemma på söndag och så får det bli en middag ute. Får se hur vädret är och vad som känns roligast i morgon.

image
Ska såklart se till att träffa Pappa oxå, gärna i morgon. Misstänker att han kommer föredra middag ute:) Nej, han brukar både äta upp och överleva de gånger jag stått för matlagningen. Blir hungrig bara jag tänker på att handla och laga mat. Ska verkligen sköta mig varenda dag här nere. Inte bara då, men extra mycket. Det är ju så galet tråkigt att laga mat till sig själv när jag är i Stockholm och jobbar. Blir minst sagt lätt att slarva då.

När jag tänker efter så lockar nog en middag på Garum nere på Strandpromenaden mest, om vädret är det rätta förstås..

Kram 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.