Blandade känslor..

Måndag morgon, tidig sådan. Vaknade långt tidigare än planerat. Med en måndag med en rikligt fylld kalender var det kanske inte bästa natten att sova som en sopprot.
Jag sov å andra sidan otroligt gott i Bohuslän. Även om jag som Stockholms barn vuxit upp i Stockholms Skärgård sedan barnsben och i hela mitt liv därefter. Jag kan inte låta bli att facineras av kargheten, klipporna
fiskestugorna på Västkusten. Borde upptäcka mer av Västkusten helt enkelt. Har varit i Grebbestad och någon mer stans men det var många år sen, får helt enkelt se till att åka dit och tillbringa en vecka eller så och åka runt och upptäcks Västkusten på riktigt.
image

image

Dagens kalender är fylld. Fylld av både roligs, saker med blandade känslor, saker som är jobbiga men som ska både kännas skönt och bra att få avklarat. Får jag ihop allt som planerat i dag kommer det att kännas riktigt bra ikväll när jag kommer hem.

Jag ska försöka sova en timme eller två till så att jag är pigg och orkar med dagens agenda punkter. I morgon är kalendern lite mindre full av möten. Åker ner till Göteborg i morgon kväll tror jag, ska ju vara där hela onsdagen med Linda och tar ogärna tåget 06.20. Känns då lite bättre att komma ner kvällen innan. Men ska dubbelkolla tider och annat innan jag bestämmer mig..

Nu försöka sova i alla fall lite till genom att lyssna på Alex & Sigges podcast..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.