Hemläxa..

image
Befinner mig alltså på skrivarkurs i Bohuslän (tror det är Bohuslän här, geografi har aldrig varit min starka sida). Det är hur som helst på en ö och luktärterna blommar ännu framför ingången till pensionatet.

Även om jag nu inte hade gjort hemläxan så har jag haft en bra, lärorik och rolig första dag på kursen. Vi åt middag allihop tillsammans men att sitta still en hel dag och lyssna mycket tar så jag gick till sängs vid 23-tiden.

image
Det är ju dessutom så att vi har en kort läxa till i morgon. Nu finns inga ursäkter så även jag måste leverera läxan och den måste med andra ord göras nu. Det är ingen lång läxa men det tar alltid en liten stund innan orden börjar komma och man får flyt i skrivandet när det är ett förutbestämt ämne. Här på bloggen skriver jag ju bara det som kommer från mitt huvud här & nu = mycket enklare..

Dags att sätta igång så att jag hinner lyssna lite på min bok. Vi börjar i alla fall i kristlig tid i morgon, kl 09.00.

Kram 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.