Good Morning..

image
Undrens tid är ännu inte förbi, uppe med Tuppen idag för möte med min revisor Thomas 8.00-11.30. Man kan tycka att det är ett evigt rännande hos den revisorn men vi har ju ett gäng bolag som var och ett tar sin tid.
I dag har vi både högt och lågt på agendan. Efter mötet kort träff med Cissi D. Måste komma ihåg att Figge ska hämta upp mina böcker så att de kan skickas iväg till dem som beställt.

image
Lite beräkningar hit och dit måste jag oxå hinna med och lite annat jobb. Beställa tågbiljetter och packa för att sen eftermiddag bege mig mot Uddevalla. Har mindre stor lust att kliva upp klockan 05.00 i morgon för att vara framme i Uddevalla i tid. Får som sagt bli en hotellnatt i Uddevalla i stället.
Då kan jag ta mig en riktig sovmorgon i morgon och vara superpigg inför skrivarkursen.

Pratade länge med Kathrine igår och fick lite roliga nyheter samtidigt som jag inser att tiden krymper. Krymper genom att jag inte insåg att vissa arbetsuppgifter skulle komma så snabbt och innan jag var helt klar med alla surdegar. Men snart är surdegarna ett minne blott..

Nu ska jag snygga till mig så gott det går och bege mig av mot revisorn..

Kram 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.