Det vimlar inte direkt..

image
..av taxibilar vid Uddevalla station. Fick väl stå en 15-20 minuter och vänta till en ledig taxi dök upp. Hade bokat hotellet Sköna Rum på Booking från tåget så jag hade noll koll på var det låg. Äntligen kom då en taxi och in hoppade jag och sa vart jag skulle. Taxinotan slutade på 40 kronor inklusive dricks så ni kan enkelt räkna ut att det var rätt onödigt att stå där i duggregnet och vuänta på den där taxin.

image
Hotellet är supermysigt, är en gammal stor villa skulle jag tro. Supermysig interiör i både allmänna ytor som rummet. Hoppade i säng typ direkt och ser fram emot den där sovmorgonen i morgon. Såg ut som om det låg en kontorsmaterial butik tvärs över gatan vilket passar perfekt. Behöver lite nys överstrykningspennor och lite annat.

image
Efter att ha gått upp halv sju i morse är jag nu rätt trött. Gör därför hemläxan i morgon bitti, hade ingen feeling för det på tåget och nu är jag för trött. Lyssnade på Värvet med Amelia Adamo och Molly Sanden istället. Två
ytterligheter på vissa sätt. Hur som helst så känner man ju till Amelia rätt bra så där var det väl inga överraskningar direkt. Molly Sanden däremot var väsentligt mer mogen och bjöd på sig själv än vad jag trodde innan jag började lyssna. Det är väl så enkelt att man på något sätt lär sig något nytt varje dag..

Kram 🐒

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.