Måndag & annat..

image
De flesta av er har väl både varit uppe och igång ett tag nu men jag är fortfarande en morgontrött typ. Så noll rätt till en viss Herr Uggla att jag per automatik skulle bli morgonpigg när jag fyllde 50, inte en skymt av det inte.
Dagen är ganska väl planerad med massa saker som ska göras. Bara i dag och i morgon kvar här i Marbella:(
Men ska inte gnälla är ju snart tillbaka igen.

image
Först på agendan idag står att göra klar en hemsida till Hanna. Lite byggande kvarstår som Kenny får stå för till layout, bildval och text som ska slutföras = Petiga Evas uppgift. Har ju egen bestämd smak och den måste kombineras med personen Hanna så att det känns rätt för både Hanna och att sidan känns och andas henne. Klart ska det bli i dag i allafall.

image
Vid fyra-tiden ska jag träffa Tom och gå igenom lite. Tänkte slå två flugor i en smäll då och gå till Massimo Dutti eller Mango för att se om jag kan hitta någon vit blus/skjorta. Men bara om vi hinner, det är ju inget akut direkt. Akut är däremot de där grejerna jag missat att anmäla samåkning mm till skrivarhelgen.
Lite annat oxå på listan som SKA bli klart i dag.

Kram 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.