Redan?

image
Det var typ nyss jag upptäckte att det blivit oktober. Jag tycker det var häromdagen jag konstaterade att det var september. Men som sagt nu är det oktober, inte mycket att göra åt det. Mer än att ta tillvara på tiden såklart. Ser verkligen fram emot min skrivarkurs 9-11 oktober. Kommer säkert bli biten och gå någon mer, men det återstår att se såklart. Har haft lite för mycket att göra så jag har inte kommit en rad til på boken som aldrig kommer bli utgiven. Hoppas kunna göra det den här veckan i Marbella. Fick ett mail i dag om förberedelser till skrivarkursen. Har inte vågat öppna det, tänk om det är hur mycket som helst som ska vara föberett. Då kommer all ledig skrivartid att gå åt til de förberedelsearbetet och noll till mitt skrivande. Ska läsa igenom mailet i morgon.

image
Nu har jag, liksom en halv miljon andra svenskar köpt den här boken. Har inte börjat läsa den än, det får bli i morgon. Med en halv miljon sålda böcker har paret som skrivit den verkligen lyckats och kommer att ha gott om pengar att stoppa i madrassen eller göra något kul för. Lovar att ge en recension om ni bör läsa den.

I morgon jobb varvat med ett möte med vår spanska advokat.

Men nu lyssna på bok.,

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.