Jakten på..

image
Nu har jag i ovanligt snabb takt lyssnat klart på boken Jakten på Kapten Klänning, skriven av en av de poliser som arbetade tätast med fallet. Det är även om det är en bok med fakta man egentligen inte vill veta en mer än läsvärd bok. Det är inte bra att blunda för det hemska som händer för då blir det inte uppmärksammat och engagemanget emot det ökar inte. MEN man måste oxå blanda och lyssna på härliga kärleksromaner och annat för att precis som i det vanliga livet behöver man i boklivet balans. Därför är min nästa bok en sådan där jag mår bra bara av att höra rösten;
image
Det är nog så långt i från Kapten Klänning man komma, hoppas jag. Det är ju söndag = To Do listan ska göras och den är klar:) Nu ska det bara göras oxå, med start i morgon. I morgon ska jag ha en sådan där effektiv arbeta hemma ensam dag. Då brukar det gå undan. Tisdagen är fulltecknad med möten och onsdagen är reservdag innan jag åker till Marbella.

image
I Marbella är det 25 grader nu vid 19-tiden. Låter rätt så skönt måste jag säga. Eller hur.. Jag är så glad över att Kathrine nu också är en del av Lotus i Marbella. Hon kommer utan tvekan bli en stjärnmäklare:) Hela hon sprudlar av energi och arbetslust. Man behöver sådana omkring sig, som ger en energi i stora lass och det om någon är det Kathrine som kan ❤️ Tyvärr åker hon till Stockholm innan jag kommer ner men i nästa vända är vi där samtidigt och det ser jag fram emot.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.