Ave Maria..

image
..eller rättare sagt Avig Maria blev det i stället för Mark Levengod. Började lyssna på var nog inte i riktigt rätt mood för ett Mumintroll med söta och ibland tänkvärda små anekdoter. Bytte till Mia Skäringers bok istället som definitivt passar mig bättre, i alla fall just i dag. Nu har jag tagit en paus och rensat ner hela mailloggen = Lycka. Då kan man börja måndagen och den nya veckan bättre🐘
Efter det här inlägget ska jag somna till Mia Skäringer. Hon inleder boken med att säga att hon inte kommer dela av sig med massa klokskap men sedan är det exakt just det hon gör. Rakt och okomplicerat med stor lätthet att känna igen sig (inte i allt men i mycket).

image
Till exempel, kanske inte tillhör området klokskaper men ändå, så blev jag påmind om att inte glömma att gå till Te-huset Java och köpa med mig några sådana här för alla nyttiga fruktjuicer jag ska dricka. Ska passa på att köpa lite grönt te oxå. Hälsa i fokus! Har ni hört den förr. Lätt tröttsamt vid det här laget kanske men jag ger inte upp hoppet.
En sak kan jag berätta, inte breaking news direkt när det gäller hälsa men jag tror inte på att gå från noll till hundra i några avseenden..
1. Dricker mindre Coca-Cola
2. Byter ut mot Sprite (ej att förväxla med sprit)
3. Sprite är mer likt kolsyrat vatten som är mitt mål att ha som huvuddryck.
Alltid något i alla fall. Bättre att ta små steg än inga alls eller jumbokliv och misslyckas.

Nu åter till den Aviga Marias klokheter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.