Check hit & dit..

image
I dag har det jobbats på här på Banergatan. Tycker man får massor gjort och så dyker det upp nya saker – om och om igen. Så länge det inte har med administration att göra är det ok men tänk om man kunde ordna ett stort bål och elda upp alla papper som man gjorde med häxor förr. Det hade varit en ide jag gillat.
Jag klagar och klagar på administrationen men har ju nu som tur är även Daniel till hjälp så det går snabbare framåt. Vill bara se all den där administrationen i backspegeln framöver..

image
Sov som en kratta i natt och vaknade säkert 10 gånger och for upp & ner. Boken jag började lyssna på verkar för bra för att man ska lyssna på den halvvaken (ej att förväxla med halvnaken) så jag lyssnade på Eva Cassidy i hörlurarna i stället. Vackert och det var hon som fick mig att till slut somna och sova några timmar i sträck.

image
I Marbella är det ”bara” 24 grader i dag. Här är det typ 16 så inte så stor skillnad. Har dock varit inne hela dagen och jobbat men har upptäckt att jag saknar snus så det måste fixas och lite extra påfyllning med Coca-Cola.. Ska inte göra något annat än jobba och vila i helgen, ev en söndagsmiddag med Daniel & Ulrika. Måndag-onsdag full rulle och sedan lyfter Daniel & jag på onsdag kväll mot Marbella.. Nej, Daniel och jag är inget par det är bara praktiskt att flyga samtidigt så kan man få lite gjort på vägen.

image
Karisma & Tintin tycker kanske det är lite för kallt i dag eller så saknar de mig eftersom de tagit sin eftermiddagslur i min favoritfåtölj.
Som jag saknar dem och deras villkorslösa kärlek, energi & sprudlande glädje ❤️❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.