Första exemplaret..

image
Så då har jag då fått mitt första exemplar av boken som jag varit med och skrivit tillsammans med 29 andra kvinnor. Återstår bara att få de böcker jag beställt så att jag kan skicka ut till dem som beställt av mig. Är glad över att det är så många som beställt den av mig:) Tack ❤️

image
Ikväll är det premiär för det här gänget Alcazar att ha premiär på Hamburger Börs. Alla lyckosparkar till dem och hoppas de får bra recensioner för showen är en lyckopiller som man får massor av energi av.

image
Helgens team aktivitet med Lotus teamet är inställd och vi får hitta nytt datum. Pedro har råkat ut för någon motorcykel olycka och det passade mig bra att stanna kvar i Stockholm en vecka till. Men synd om Pedro hur som helst.

image
I dag möte med Cissi D hela dagen i princip. I kväll hemmamötet jobb och bocka av, bocka av, bocka av, bocka av..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.