Framflyttad avgång..

image
Bara att inse att någon flight till Marbella blir det inte i morgon. Blir kvar i Stockholm en vecka till. Vill hinna klart och känna att saker är fixade innan man åker. Blir förvisso en rätt kort period jag hinner vara nere för jag måste flyga hem till Stockholm senast 7/10 igen.
Det värsta är ju hundarna – att sakna dem en vecka till.. Men men, ibland blir det inte som man tänkt sig..

image
Jag får titta på den här bilden och se att de mår bra och är glada, dvs klarar sig utan mig ett tag till. Förra gången jag varit borta och kom hem blev de så glada art de ”kissade på sig” båda två. Ursäkta, kanske låter lite äckligt men de blev så exalterade och lyckliga..

image
Jag stannar således hemma och fortsätter med To Do listor med både roliga & tråkiga saker. I kväll har det i alla fall varit jättetrevligt. Middag hos Olof & Lone Svenfelt på Skarpö som på den tiden jag var VD på Cloetta var ägare. Nu har de fortfarande en stor aktieandel i det nya Cloetta som ju är en fusion mellan Clotta och Makaco Leaf.

Nu ljudbok & Sova..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.