ET phone home..

..fortfarande utan den svenska telefon.. Hoppas att den kommer igång i morgon eller i värsta fall på torsdag.

Tyvärr var Jonas fotografen sjuk i dag så det blev lite ad hoc plan istället men det gick lika bra det. Enda anledningen till att det var akut med fotograferingen var de förbannade fladdermössen. Hoppas att de inte vaknar när vi fotograferar i oktober:)

image
Längtar såå efter den här fröken och hennes lillebror. Kommer inte kunna åka ner på torsdag utan det blir med all sannolikhet fredag.. Behöver/måste ha en dag till i Stockholm. Ikväll har jag blivit bjuden på middag av Catharina på Stutehof. Det ska bli trevligt.
Klockan 20.00 ska vi ses, blir skönt med en kort powernap innan.

image
Var hos Linda i dag för att fixa naglarna.. Men det blev inte riktigt så eftersom Hanna kom samtidigt och Lindas sminkbox har blivit stulen så ingenting gick som det skulle där. Ingenting som inte har någon mening. Vi åkte till Waldensrsudde och åt en jättegod lunch och hann gå igenom en massa planering.
Får inte glömma att höra av mig till Linda sen..

Nu vila!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.