Lazy Sunday..

Det blev, så här långt, en riktigt riktigt slö söndag. Följde inte med på dagens aktivitet med turisttåg runt Visby och det andra. Det var nog ett klokt beslut för i dag är jag trött och kände mig som Pinocchio när jag klev ur sängen. Inte då för att jag ljugit så min näsa växt utan för att jag var galet stel i hela kroppen och benen värkte. Betalade lite extra för att få behålla hotellrummet till det är dags att ge sig av till terminalen.

image
Det är söndag så det innebär den vanliga rutinen med veckoplanering och To Do listan. Är ju bara i Stockholm tre dagar så de dagarna är redan hyfsat planerade. Men sen är det en hel del måsten som ska upp på listan, både högt och lågt. Den här veckan finns det några roliga saker på To Do listan. Ska blandannat ut till Fredriksborg för en fotografering, träffa Sofia & äta middag hos Lone & Olof är några exempel.

image
Superviktigt, som får förtur på To Do listan, är att boka flyg till Marbella på torsdag. Det måste jag göra redan ikväll när jag kommer hem. Varenda flyg är typ fullt varenda gång man åker, det är tydligen väldigt populärt att åka ner och förlänga golfsäsongen och en massa andra anledningar att åka dit. Jag kan bara säga att jag förstår det.. Längtar!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.