Last day in Visby..

image
I dag vaknade trött som en jag vet inte vad men piggnar nog snart till. Sista dagen här i Visby, båten tillbaka till Nynäshamn går vid fyra så vi ska tydligen vara vid terminalen vid tre-tiden. Vi får se vad vi hittar på fram till dess. Cilla hade sett en affär som hade massa olika typer av koffertar. Dit ska jag definitivt gå, behöver några stycken till hotellet. Tänkte förvara lite lego och andra leksaker, målarböcker etc för att kunna ställa in på de rum som har bokat med barn. En annan koffert med lite saker för hundar som ju oxå är välkomna på vårt hotell. Iden med leksakerna var Ulrikas och klart vi ska ha det och korkat att vi inte haft det.

image
Hösten närmar sig med stormsteg. Även om bladen sitter kvar på träden och för det mesta ännu är gröna så ligger de snart där, på marken alltså. Hösten är vacker men låt oss slippa regnet.. Några dagar i Stockhom – närmare bestämt tre, sedan;
image
Flyget tillbaka till Marbella & Karisma och lille Tintin. Längtar! På lördag-söndag ska vi i Lotus teamet åka iväg på en teamaktivitet. Ska bli jättekul! Vet inte riktigt vad som står på programmet för det är Lucia som fixat allt. Hon är ett under av effektivitet:)
Nu får jag börja göra mig iordning för de sista aktiviteterna i Visby (för den här gången).

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.