Klarblå himmel & rosor..

image
Vi har verkligen haft tur med vädret i dag. Klarblå himmel & sol, rosorna blommade fortfarande runt om i gränderna. Det var ju typ 35 år sedan jag var här men så himla annorlunda tycker jag inte att det är. Det är verkligen fint här. Blev överraskad över hur mycket bra klädbutiker de har här. Skulle kunnat gå i flera timmar i butikerna här men nu var vi ju 13 personer så det blev ingen jätteshopping direkt. Fick hur som helst tag i hårmousse och snus vilket var det viktigaste.

image
Var inne i en medeltida kyrka och tände två ljus, ett för mamma och ett för mormor. Går inte en dag utan att jsg tänker på och saknar demn. Nu är det ca 40 år sedan mormor gick bort. Världens bästa mormor. Alla kategorier.

image
Almedalen kändes mycket mindre än vad jag trott. Fattar såklart den växer åt alls håll och kanter under Almedalsveckan men ändå. Tänk vad den växt, alla är där. En gång t tiden bara Olof Palme. Nu alla politiska partier, företag, lobbyister, journalister och en massa annat löst folk men i dag var det bara tomt & tyst. Nu tillbaka på hotellrummet för att vila lite innan kvällens middag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.