80-års middag..

80-årsmiddagen firades på en riktig gammal Visby klassiker, tror den hette Lingården eller något liknande. Vi startade med ett glas bubbel för att sedan äta förrätten kantarellsoppa som var urgod.

image
Till varmrätt serverades en klassisk torsk som även den var grymt god. Efterrätten var såklart tårta, vad annars på en 80-årsdag?
Stämningen var verkligen supertrevlig så kvällen blev riktigt lyckad. Efter tårtan begav vi oss tillbaka till hotellet för en avrundning.

image
Avslutade kvällen med ett sista glas bubbel i hotellets stora och mysiga bar. I morgon bitti ska de morgonpigga gå upp och bada 07.30. Jag kommer inte tillhöra den truppen. Mellan 07.00-10.00 får man bada i hotellets pool gratis därefter kostar det 190:-/person. Jag har svårt att förstå hur hotell som tar bra betalt för en weekend sedan snålar in på sådana saker. Hade det varit gratis att bada så hade fler gjort det och de hade köpt öl och allt möjligt. Men nu är det rätt få som tycker det är värt 190:- att få bada i en pool och själva pool/viloutrymnet är inget man skriver hem om direkt. Så istället är folk ute på stan, spenderar sina pengar där och låga eftermiddags intäkter på hotellet både avseende pool och dryck. Ibland är det lätt att räkna för mycket och få ett resultat som ligger långt från vad utfallet blir..

image
Gick förbi den här skylten på väg tillbaka till hotellet. Hade varit något för Karisma & Tintin det om de varit med. Där hade de kunnat bli både väl underhållna och snygga medan vi gick på stan i dag;)

Nu ljudbok och sedan soooova. I morgon eftermiddag hemfärd..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.