Olaplex & Cheddarkorv..

image
I mitt hår bildas varje natt 1-2 som Jenny kallade det dreadlocks. Så har det varit i åratal. Hennes kollegas analys är att det är örngott av bomull som skapar dem. Byt till siden eller satin örngott så kommer dina dreadlocks med 99% sannolikhet försvinna. Får väl prova det. Benjamin, frisören i Marbells har förbjudit mig att tvätta håret varje dag vilket är bra för håret. MEN jag får kämpa med mina dreadlocks (det är liksom inte tovor utan något annat) så nu hoppas jag på örngottsbyte.

image
Klippte bort en bra bit i dag och gjorde även denna nu så omtalade Olaolex behandlingen. Håret var hur som helst väldigt fint när jag lämnade salongen och nu får jag hoppas att det håller i sig. När håret var klart gick Jenny och jag till Hotel Mornington och åt lunch. Har klippt mig så många år där nu att vi blivit vänner, hon är verkligen en fin och gullig person och vän. Jag åt Cheddarkorv med blomkålspuré m tillbehör. Gott & trevligt.

image
Sköter ju mina naglar själv just nu. Så ikväll är det dags att ta itu med dem. Inte bara dem utan även den överfyllda mailboxen, olästa sms och meddelanden på Facebook.. Jag läste i någon tidning att Pernills Wahlgren utvecklat telefonfobi, vad den gick ut på orkade jag inte läsa men jag har oxå viss telefonfobi. Jsg gillar verkligen inte att prata i telefon och ikväll har jag några samtal jag måste ringa. Men ska väl klara det oxå;)
Nu däremot mailboxen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.