Det svänger fort..

Den senaste tiden har 8 av 10 inlägg på FB handlat om solidaritet och det självklara i att stödja olika initiativ för den stora flyktingströmmen och dessa människors öden. Alla har samlat och skramlat, drivit och delat inlägg. Jättebra, för det behövs hjälp och plötsligt är ALLA överens om och engagerade i det. Jag tycker oxå att det är otroligt viktigt att vi alla hjälper till. Men nu måste Regeringen förstå att det handlar om mer ön prat om det självklara i att vi ska hjälpa till. Jag hoppas verkligen att detta leder till den plan vi levt helt utan hur det ska gå till. Hur vi ska ta emot dem är en sak men det ske värdigt och med en plan hur integrationen ska gå till. Jag undrar om de ens börjat med den planen, nu har det handlat om att vinna billiga politiska poäng och uttala sig om vikten av att hjälpa till. Det behöver vi inte höra, det fattar de flesta av oss själva. Fokusera istället på hur Herr Statsminister #stefan Löfven.

image

image
I dag har inläggen på Facebook varit väsentligt mer fokuserade på Orup på Rondo (om ni bor i eller i närheten av Göteborg – se Orups show, helt enkelt grymt bra)

Massor av inlägg om U2s konsert såklart.
Jag hade inte ens hunnit med att fatta att de är här förrän igår. Hoppas den var, de har väl 3 eller 4 spelningar här.

Alla berömmer genrepet av Jersey Boys som en ”must se” i höst. De tror jag oxå så jag kommer garanterat ta mig till Chinatestern och se den.

Förklädet på Göta Lejon som jag trodde skulle vara en lite ”pajig” buskisliknande sak får både bra recensioner och publikrespons.
För den som gillar musikaler och annat blir det en kul & bra höst. Ej att förglömma Alcazar med Disco Defenfers på Hamburger Börs, rena vitaminpillret.

Nu ljudbok och sedan snart sova. Upp tidigt i morgon och börja fira svärfar 80 år:)

image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.