Möten, möten & fakta..

I dag har det då sannerligen varit mötenas dag. Typ tre timmar med revisorn, 1,5 timmes telefonmöte och sedan möte med Daniel. Inte många minuter över för min terapi att blogga då. Får skriva två nu sent i kväll istället så sover jag gott sedan.

image
Läser för lite faktaböcker nu för tiden eftersom jag bara lyssnar på böcker från Storytel. Just fakta böcker vill jag inte lyssna på dem vill jag läsa. Varför? För att kunna markera och stryka under det som är extra tänkvärt eller användbart. Per Schlingmann är enligt mig ett strategiskt kommunikationsgeni så det ska bli riktigt intresset att läsa hans bok. Ska börja ikväll:)

image
Imorgon lunch med Klas Lindberg, Josefines man. Ska prata lite om ditt och datt. Alltid trevligt att träffa honom och prata om just ditt och datt. Han har nytt jobb nu så det blir nog mycket prat om det. Ännu trevligare hade det varit om Josefine varit med:)
Vi ska ses på Luzette, en ny restaurang på Centralen som faktiskt har riktigt bra mat. Det är man ju inte bortskämd med på Centralen precis så kul att det utvecklas och blir bättre.

Apropå bättre så kollade jag vår rating på Booking.com idag. Vårt snittbetyg av våra gäster är 9,5 av 10. Man ska inte skryta men jäklar vad stolt jag blev över Fredriksborg och dess medarbetare ❤️❤️❤️❤️❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.