My Hometown..

Ja, vad är egentligen min Hometown. Född i Stockholm och bott här typ nästan jämt.
image
Familjen finns här och de flesta vännerna och
känner jag att när jag är i Stockholm är jag hemma..

image
Men när jag är i Marbella tycker jag att det är hemma. Får väl se det from the bright side of life och vara glad över att ha två Hometowns. Men vem blir inte avundsjuk ikväll på Kathrine och hennes mamma som sitter och bara har det bra på terassen i Marbella. Jag blir det i alla fall:) Känns som evigheter sen vi sågs så det är det första jag ska göra när jag kommer tillbaka till Marbella: Träffa Kathrine ❤️

image
I morgon kväll ska jag helt frivilligt titta på TV, på IDOL och så ska jag rösta och rösta på Jonathan så att han går vidare. Han är inte bara duktig utan oxå en otroligt gullig person som jag lärde känna under min Wallmanstid.
Hoppas Hoppas han går långt i tävligen och ännu mera hoppas jag att han vinner. Eller kommer tvåa, det brukar ju gå bäst för dem. Med undantag av Agnes då.. Men har det inte varit rätt tyst om henne ett bra tag nu. Kanske är hon utomlands och jobbar, vem vet..

Jag vet att nu ska jag lyssna på en ljudbok en stund. Somna i tid så att jag orkar med morgondagens möten 09.00-’18.00 typ..

Kram 🐮

En reaktion på ”My Hometown..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.