Malaga Airport..

image
Har precis ätit en lite lättare lunch, tagit en Jägermeister och är nu redo att snart flyga hem. Fick meddelande på Messenger i går att jag skulle packa varmt. Det bästa med att bo i Marbella & Stockholm är att man alltid har just det varma i Stockholm:)

Inget inköp i taxfree butiken, inget jag behöver nu när värsta skönhetsprodukts start up paketet. Har en ide kring det där, men inte nu, sen långt längre fram. Det är när jag har svårt att somna som jag kommer på alla mina idéer. En del bra, en del usla och en del blir av men de flesta inte:)

Såg däremot ett snyggt armband för typ en hundring på flyget ner. Då var det slut, finns det i dag ska jag köpa det som en liten mini present till mig själv:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.