Pizza, PM & Poncho..

image
Pizza, Coca-Cola & PM blev kvällens middag. Mina PM åt jag såklart inte upp utan skickade åt lite olika håll. Check på det.
Har laddat ner ett gäng böcker oxå och gjort så att man lyssna på dem även utan uppkoppling. Perfekt på tex planet där Norwrigans uppkoppling svajar rätt så mycket så jag brukar oftast låta bli att koppla upp mig. Har blandat romaner, thriller och fakta i en salig blandning. Sedan har jag oxå (med lite hjälp fått reklamfri Spotify att funka). Professor i teknik kommer jag aldrig bli eller ens komma i närheten av, tur det finns hjälp att få:)

image
Efter en lugn augusti börjar det nu sätta igång igen på Lotus. Härligt! Måste nog anlita Pappa för lite hjälp om han känner att han har tid och lust. Får ringa honom i vecksn och höra efter. Roligt som tusan är det att det fortsätter rulla på. ”Peppar Peppar i trä”
Helgen 26/9 ska vi i väg på en teamaktivitet som Lucia fixat. Det ska bli kul 😀

image
Tänk vad jag kommer sakna de här två älsklingarna när jag måste åka till Stockholm ett tag igen. Idag har Tintin lärt sig gå ner för trappan från övervåningen till undervåningen så han blir lite tuffare för varje dag som går..

Nu ska jag välja en ny bok att lyssna på och sedan försöka somna i lagom tid.
Vad jag ska passa på att göra när jag är i Stockholm är att hitta den där ponchon jag såg i någon tidning. Den eller någon annan snygg härlig poncho som kommer passa Marbella vintern perfekt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.