Ironi med sanning i..

image
Ja, även om det ligger en massa ironi i bilden så kan man inte bortse ifrån att det tyvärr även ligger viss ”sanning” i det. Det är märkligt att de säger en sak och sedan gör något annat som är direkt i motsats till vad de sa. Att de konstant vägrar ta i flyktingfrågan. Jo nu gör de det genom att vi ska hjälpa till och ta emot men helt utan plan hur det ska gå till. Just det där med planen är ju faktiskt viktigast allt. Vem som helst kan ju säga vad som helst men om man inte har någon plan/ide/lösning på hur det ska gå till så är det ju rätt dumt att lova saker.

image
Jag har en plan som Sickan i Jönssonligan brukade säga. Sedan var ju inte alltid hans planer så genomtänkta och det gick inte riktigt som han tänkt sig. Kommer det säkert inte göra för mig heller men jag är rätt säker på att min plan är lite mer solid än Sickans brukade vara.
Men vissa saker måste göras för att komma i mål och vara klar och ha ordning på företagandet. Det är ju gå så himla kul med företagande så att ha en solid och realistisk plan i botten är helt nödvändigt för långsiktigheten.

image
Nu regnar det lite här i Marbella. Inte direkt ett ösregn men lite strilande så där. En perfekt dag att jobba undan lite.
Rensa mailen, skriva några PM, följa upp lite arbetsuppgifter som jag bett andra om mm. Jag tror jag är Europas största konsument av block av alla de olika slag:

image
I kväll blir det garanterat Gamla stan. Flanera runt, fönstershoppa och äta någon god middag. Det är ju trots allt lördag:)
Om jag skulle springa rakt in i en poncho som är supersnygg kanske kanske jag slår till.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.