Opiflex – går ju på allt..

image
I kväll när jag kollade temperaturen var det 28 grader kl åtta. Det kan man då verkligen inte klaga på. I morgon ska det bli 29 grader i skuggan på dagen men rätt så molnigt. Men det gör inte ett dugg, det sköna är värmen. I morgon ska jag förhoppningsvis träffa Kathrine och så hennes mamma som är nere och hälsar på henne några dagar. Hoppas vi kan få till det. Man kan tro och tycka att när är/bor så här i Marbella så har man hur mycket ledig tid som helst, men än så länge är det inte riktigt så verkligheten ser ut. Men målet är att det ska bli nästan så i alla fall.

image
Det som däremot är jätteskönt är att livet är lite mer ”flexibelt”. Hade ju planerat att åka in till Gamla stan och fönstershoppa & äta middag. Men sedan kändes det bättre att vara hemma och ha lite TV-kväll & då fick det bli så. Är så trött så jag passar på att vila till det är dags för mig att åka hem.

image
Väl tillbaka i Stockholm så minskar flexibiliteten dramatiskt. Planerade möten och annat som måste göras och man kan inte ändra saker i sista sekund på
samma sätt. Det jag däremot med nöje ska boka in är hos Linda för att fixa naglarna och hos Jenny för att fixa håret. Jag har läst lite här och där om Opiflex? Måste kolla med Jenny vad det är, verkar enligt alla göra underverk med håret och ni vet ju hur jag är.. Tror på allt på som har med hår & skönhetsprodukter att göra..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.