Sent omsider..

..har jag fått lite tid att skriva ett blogg inlägg. Fungerar som rena rama terapin och skrivträning i största allmänhet. Möte med Daniel i dag, uppdatering inom en rad områden och lite planering framåt. För mig är fokus viktigast här och nu och få koll och ordning på allt så får man ta tag i framtiden sen. Blir lite väl många bollar i luften annars och det är aldrig kul, bara stressande.

image
Ikväll var vi i Purto Banus, mycket folk trots att det är september. Men folktomt i jämförelse med augusti. Men jag är å andra sidan bara i Pueto Banus i augusti om jag absolut måste, det är så galet mycket folk över allt. Många stora båtar ligger hur som helst kvar i hamnen. Jag undrar bara så där i största allmänhet vad en sådan här båt kostar. Dels i inköp men sedan också med besättning och allt annat som krävs. Måste vara galet mycket pengar, som jag inte kan förstå att man väljer att lägga på en båt. Men vi är alla olika och var och en får väl göra som den vill med sina pengar..

image
Jättegod & trevlig middag på El Gran Gatsby avslutade arbetsdagen. God mat, hyfsat rimliga priser och utsikt över hamnen gör det till ett favoritställe. I Puerto Banus är det definitivt favoritstället om msn vill äta lite finare. Sedan finns det en restaurang som jag plötsligt glömt namnet på som vi går till med jämna mellanrum. Alltid fullt till sista plats, en meny med allt från pizza till kötträtter & efterrätter man aldrig sett maken till. Det var Lotta som bor här nere som tog med oss dit en gång, Picasso tror jag det heter och sedan har många middagar ätits där:)

image
Har laddat ner Fredrik Reinfeldts bok. Gillar titeln som andas framtidstro och optimism; Halvvägs. Vi får se om den klarar halvtimmes gränsen. För att göra det måste det finnas personliga inslag och reflektioner och inte bara vara en summerande rapport av livet som statsminister och i politiken i allmänhet. Rapport i morgon – nu ska jag lyssna en halvtimme och sedan sova. Minst sagt hög tid för det nu.

Kram 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.