Working 9-5

image
Inte riktigt 9-5 men nästan har vi jobbat i dag, Daniel & jag. Högt & lågt. En och annan brandsläckning och några surdegar. Fortsättning följer i morgon. Blev dödstrött vid fem, börjar väl bli gammal:) Vilade en stund för att orka med att gå ut och äta middag med Daniel.

image
Så nu gäller det att sätta full fart och se till att man ser någorlunda respektabel ut. Ska ses kl 21.00 på Mama Angela. Första gången jag går ut och äter sedan jag kom ner för en vecka sedan. Tror det blir Carpaccio till förrätt och Wienerschnitzel till huvudrätt. Det borde ge bra med energi.

Får skriva en lite mer utförlig blogg när jag kommer hem, annars kommer jag komma försent..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.