På önskelistan..

image
Jag har en dator som är ca 3 år gammal. Fullt funktionsduglig och säkert noll fel på den, förutom ett. Jag tycker inte all om att jobbs med den. Gör därför nästan allt i min iPhone vilket inte är så smart för det är svårt att skapa struktur med mappar etc. Så om någon skulle känna ett oemotståndligt behov av att ge mig en present (inte så troligt) eller i julklapp från tex Karisma & Tintin ska jag önska mig en ny dator. Överväger att byta till Apple, men får kolla lite noggrannare så att jag inte hatar den oxå för att jag inte kan hantera/jobba i den. Något att testa och fundera på några månader framöver..

Trevlig middag med Daniel på Mama Angela. Men nu har vi varit där så många gånger att jag faktiskt börjar tröttna. Vi har ju varit där massa gånger och tagit med oss en hel del gäster. Med andra ord bidragit rött rejält med business till deras restaurang. Det är ju inte heller så att kön ringlar sig långt ut på gatan. Kan därför bli lite irriterad, och det handlar inte om pengar, på att de aldrig bjuder på cappuccinon efteråt eller något annat för att visa uppskattning att vi både varit där ofta och dessutom dragit med oss massa andra gäster. Det är absolut inte kaffet i sig, eller de Euron de kostar utan det är bara själva grejen. Jag gör absolut inte rött i allt jag gör men lite smartare än de här ägarna vågar jag nog påstå att vi är mot våra
Kunder/gäster i våra verksamheter.

Nu ny bok i lurarna. Sömn rött snart & fortsätta jobba med Daniel i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.