Arbetsmåndag..

image
Sovit minst sagt ryckigt i natt vilket innebär att det blivit mycket av Älskaren på Huvudkontoret. Vaknade och slötittade på Nyhetsorgon men mina två kompisa var inte så intresserade av det. Vem kan ligga kvar i sängen och titta på TV med två kompisar med bedjande ögon nedanför? Bara att hoppa upp och sätta igång att jobba. Ska försöka hinna med så mycket jag kan av To Do listan. I dag landar Daniel och han ska hjälpa mig att gå igenom och få klart en del ”surdegar”.

image
Mulet i dag men ändå hyfsat varmt med 23 grader, kan nog eventuellt komma lite regn senare i dag men det är välbehövligt. Kan inte komma ihåg när det regnade här sist. 13 grader i Stockholm såg jag, inte så pjåkigt.
Blommar gör det i alla för fullt på mina altaner. Den övre altanen behöver lite mer blomsterprakt i färg så vi får se om det hinns med innan det är dags att bege sig till Sverige en sväng igen. Handelsträdgårdarna här är helt otroliga. Stora och fulla av slla de blommor och växter så man kan spendera timmar där och bara njuta och välja.

image
Nu däremot ska jag tömma diskmaskinen och fixa lite enkel lunch innan jag fortsätter jobba. Ska ta i tu med packningen och sortera allt oxå. Sedan Hemma SPA så att jag kan komma igång med Kathrines mirakelcremer.. Lovar att visa en bild på dem sedan för förpackningarna ser riktigt fina ut:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.