I ❤️ Storytel

image
Listan klar för vad Daniel & jag ska hinna med, kommer inte räcka med morgondagen.. Men det är bättre att jobba igenom, bli klar och sätta check än att få en massa saker i princip klara. Finns ett gäng sådana. Efter vad som kommer bli ett rätt intensivt arbetspass i morgon får vi avsluta dagen med en middag ute.

image
Sedan jag kom ner i onsdags har jag mest gått omkring med knut på huvudet, osminkad och med myskläder. I morgon får jag snygga till mig, dels för att Daniel kommer men även för att man jobbar bättre om man är iordninggjord (inbillar jag mig i alla fall). Cynthia kommer oxå i morgon så att vi får ett välstädat hem (och strukna kläder:)).

image
Längtar efter väldoftande snittblommor. Får se om jag kan hitta några i morgon när vi är ute och äter middag. Efter det är det nästan ingen idé att köpa några, flyger ju till Stockholm på måndag. Måste komma ihåg att boka flygbiljetter i morgon!! Hatar söndagsflygningarna, de brukar ofta gå vid 07.00. Inte en optimal tid för mig direkt. Måndagsflygningarna däremot brukar gå vid 12.10 – perfekt tid. Hundarna får bli kvar här nere hos några kompisar, är ju bara hemma drygt en vecka och ska eventuellt även hinna med att flytta under den tiden.

image
Nu ljudboken Älskaren på Huvudkontoret, har ca två timmar kvar av tolv, sedan dags för ny bok igen. I ❤️ Storytel.

Kram & God natt 🌜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.