Mitt i allt elände..

image
..så blev jag varm i hjärtat och glad över att se inslaget om Heja Sverige i morse på TV 4. En TV- serie som följer förståndshandikappade på deras resa till det är deras OS och som går av stapeln varannan sommar. För även om det självklart är viktigt att ta situationen i världen på allvar så måste vi oxå få glädjas åt det fina, ha roligt och allt det vi både brukar göra och gilla. Då blir vi glada och säkert mer generösa så det är inget fel att ha kul och inte dela 100 artiklar och inlägg på Facebook. Vi kan vara goda människor ändå.

image
Det här är en kvinna som jag i alla tror har förmågan att både ha kul och göra massor av saker för en bättre värld, speciellt barn. Ett långsiktigt engagemang. För det är det som oroar mig lite, att när det blir sådana här massiva insatser så varar engagemanget ett par dagar, en vecka eller två sedan blir allt som vanligt igen. Det förtar i och för sig inte att det blir en sådan ”hype” för plötsligt gör alla något och det är ju bättre än att det alltid är som vanligt. Men som vanligt borde vara mer solidaritet och humanism..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.