Jag har alltid undrat..

image
..varför det är så att man sover sämre när det är fullmåne. Gör alla det, eller är det bara kvinnor och i så fall gäller det alla kvinnor eller bara vissa? Får ta och googla på det någon gång när andan faller på. Jag vet i alla fall att jag sover lite oroligare när det är fullmåne och det får räcka som information så länge.

image
Jag måste leta reda på min To Do lista bok som jag förlagt någonstans här hemma. Dags att göra veckoplanering och To Do:s. Högt upp på listan kommer Hemma SPA att komma för det blev inte av i dag heller. Väntar därför med att visa mirakelcremerna från Kathrine. Vill inte börja använda dem innan jag gjort en full rekonditionering av kropp & ansikte.

image
Ska göra inköpslista oxå och storhandla i morgon eller på tisdag. Ska köpa hem så att jag kan göra favorit mackor till lunch på dagarna. Tycker egentligen inte så mycket om smörgåsar men om de är varma och lite mer toastliknande tycker jag jättemycket om dem. Det är jag inte ensam om, Ksrisma & Tintin tycker om typ allt och det är inte helt lätt att låta bli att skämma bort dem.

image
Blev ingen middag ute alls den här veckan utan bara hemma middagar, men det har känts helt rätt. Nästa vecka blir det nog något besök & middag i Gamla Stan däremot. I dag har det varit lite kyligare men inte vad någon skulle kunna kalla kallt. Uppe vid Alicante kusten har det tydligen regnat rejält idag men det har vi förskonats i från här nere på Solkusten..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.