Vilodagen..

image
..ska ju enligt traditionen vara den sjunde dagen. Men jag struntar i traditionen och tar mig en total vilodag i dag i stället. Efter några intensiva veckor i Stockholm med de mest oväntade saker ibland så behöver man helt enkelt stanna upp, vila och reflektera. Sedan är man piggare, starkare och redo att jobba på igen.

image
Köpte med mig lite blandade tidningar på Arlanda som jag ska varva med att lyssna på min ljudbok. Kommer säkert slumra till lite oxå:). Känns som rena rama lyxen!
Kanske slår till med ett hemma SPA senare eller så tar jag det i morgon. Den sjunde dagen får bli lite av en vilodag den oxå tror jag bestämt.

image
Det där med min vilodag uppskattas inte till fullo av alla:) Karisma är nu åtta månader och Tintin fyra. Det är ungefär som barn när det gäller det där med både syskonkärlek och syskonrivaliteten som tar sitt uttryck i avundsjuka och att de för att få uppmärksamheten riktad mot sig kan sina knep. Karisma är specialist på det området, men hon är ju äldst och precis som med barn är det ju oftast de lite äldre syskonet som känner sig åsidosatt. Gäller att vara så rättvis som möjligt med lite fördel Karisma eftersom hon är lite mer känslig.

Nej, nu lite skvallertidningar:)

Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.