På scenerna i höst..

image
Jersey Boys som snart har premiär på Chinateatern tror jag kommer bli en sådan där feelgood musikal i höstmörkret. Finns ju några Jersey girls oxå – ej att förglömma. Ska passa på att boka någon dag framöver innan det blir slutsålt eller bara usla biljetter kvar.

image
Sedan går det ju bara inte att missa höstens riktiga lyckopiller på Hamburger Börs, Disco Defenders med Alcazar. Gick ju förra säsongen i Göteborg och fick grymt bra kritik. Ett måste när jag är i Stockholm med andra ord. Sedan öppnar ju Tyrol upp i helt ny skepnad, men det är nog efter årsskiftet. Där kommer de köra Mamma Mia. Ej att förglömma Phantom of the opera med Peter Jöback i huvudrollen, men när den har premiär har jag glömt.

Kommer med andra ord inte ha några sysselsättningsproblem de gånger jag är i Stockholm.. Måste ju oxå se Wallmans nya show på Teatergatan och den på ombyggda Golden Hits. Kan med andra ord bli en nöjesrik höst om och när jag är i Stockholm..

image
Nu ska jag lyssna en stund på min ljudbok men i morgon kommer jag lyssna på #klaslindbergklaslindberg och deras senaste matpod. Kan man göra samtidigt som man tex packar upp och sorterar eller något annat av det som ska fixas i morgon..

Kram 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.