Film som avslutning på vilodagen..

image
Det finns bara en Robert de Niro. Han kan spela alla typer av karaktärer i princip med samma trovärdighet. Vilodagen avslutas med kvällens långfilm i Femman om Familjen Focker. Glad att man inte har en sådan svärfar:) Var typ tre veckor sedan jag såg på TV sist. Altandörren öppen och den svala kvällsluften kommer in tillsammans med lite ljud från vågorna. Rätt stilla på Medelhavet idag.

image
Blev inget hemma SPA i dag på vilodagen. I morgon däremot ska jag se till att göra en Topp till Tå fix och börja med de nya produkterna från Kathrine. Ska bli spännande att se hur bra de funkar för min stressade hy, som minst sagt är i behov av lite omvårdnad. Ska visa dem i morgon, men inte någon före och efter bild:) Den här vilodagen har med all säkerhet gjort stor nytta, ordentligt med sömn i natt och sedan kommer jag vara på banan igen (hoppas jag).

image
Åsikterna går lite isär gällande snus och dess farlighet. Finns ingen vetenskaplig test som kan påvisa att det är farligt säger vissa, klart det är farligt säger andra. Oavsett så är det hur som helst inte nyttigt, men jag tycker att några laster måste man få ha och att sluta snusa tror jag är galet svårt. Mycket svårare än att sluta röka, det är jag helt säker på.

image
I morgon ska jag fixa lite här hemma. Se till att blir uppackat och på rätt ställe. Göra nästa veckas planering & To Do list och lite allt möjligt. Men ska inte stressa utan göra allt i lugn och ro så får jag hinna med så mycket jag hinner helt enkelt. Jag ska om det rätta ”moodet” infinner sig skriva vidare på boken som aldrig kommer att ges ut..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.